Torstaina oltiin taas raunioilla. Nyt oli porukkaakin enemmän, joten otettiin 4 maalimiestä; itse en tiennyt piiloja. Hyvää treeniä myös ohjaajalle. Pari kertaa onnistuin yrittämään luoksetulo-kutsua aivan väärään aikaan, mutta onneksi peesarit näpäyttivät ohjaajaa, joka ei huomannut koiransa olevan hajulla...  Pitäisi vaan luottaa koiraansa enemmän; Ronja selvästikin tietää mitä tekee ja sen nenä on loistava!  Mukavasti se kuitenkin käskystä mun mielikseni tarkisti niitäkin kasoja/paikkoja, joiden ohi ensin paineli (koska itse jo tiesi niiden olevan tyhjiä). Tällä kertaa otettiin lyhyillä haukuilla, jotta haukut terävöityisivät. Ja hyvinhän tyttö haukkui, no complains. 

Rasmus oli mukana, mutta toimi vain seuraherrana ja sai leikkiä tyttöjen kanssa treenien päätteeksi. Leikkikuvat oli ihan suhruisia, joten niitä ei nyt julkaista 

 

Here's a couple of pictures of Ronja at the ruins this week. The pictures aren't very good because our camera isn't very good with moving objects... (Rasmus was at the ruins too, but he didn't train, he just got to play with the girls, and they were too fast to catch on film )

Ja nyt on niitä kuviakin! Tosin meidän kameraa ei ole suunniteltu liikkuvien kohteiden kuvaamiseen, joten suurin osa oli epätarkkoja, mutta tässä niitä kuitenkin on:

(Kiitos Jenni L:lle kuvauksesta)

 

Lähtökuopissa / Start:

 

 

...Ja menoa...  / ...and go...                                                                       

 

    ...muurilla on kiva kiipeillä.../ ...I like climbing the wall...

 

"Täällä on yksi!" / "Here's one!"      

       

                                           

  ..."ja täällä toinen!" / ..."and here's another!"

 

"WUFF!"                                                                                              

       

                 

"Ja mitäs täältä löytyykään...?"/ "And what have we here...?

 

"...maalimies ja HERKKUJA!" / "...a guy with TREATS!"

 

"Enks mä ooki hiano?" / "You're proud of me, aren't ya?"