Joulu ja uusi vuosikin ehti jo tulemaan ja menemään... Blogin päivitykseen ei ole liiemmälti ollut aikaa, mutta eipä tässä ihmeitä ole touhuttukaan. ulkona on paukkunut kova pakkanen ja perheen kaksijalkaiset ovat olleet enemmän tai vähemmän flunssan kourissa, joten osa koirienkin treeneistä on jouduttu jättämään väliin .  Rasmus on ilmoitettu tammikuun Turun näyttelyyn, se ehkä seuraava "koitos", nyt pitäisi vaan tosiaan löytää sitä treeniaikaa, jotta saisi kehässä esiintymisen johonkin kuntoon, kun ei ole noita näyttelyasioita pahemmin mietitty moneen kuukauteen...  

 

Mutta kyllä meillä kilttejä ollaan ilmeisesti oltu, koska joulupukki toi sen verran lahjoja! Koirat saivat paljon herkkuja, jotka on jo lähes kaikki syöty.

Tässä kuitenkin kuva lemppari lahjasta:

 

The best Christmas present 

 

Uusi vuosi sujui tänä vuonna edellistä rauhallisemmin, eikä Rasmuskaan näyttäisi kovin rakettiarka olevan. Mutta eipä me silti koiria viety pahimpaan paukkeeseen, vaan vietettiin vuoden vaihdetta rauhallisesti sisätiloissa luita syöden.  

Christmas and New Years Eve have already gone. My "blogging" has been a little bit " on break"...  But nothing special has really happened. Our next "goal" is to participate in Turku  Top Dog Show. We should start training soon, because we haven't done anything concerning show rings for many months.

 New Years Eve was quite easy this year and Rasmus didn't seem to be afraid of the rockets. He was just a little bit restless, but that was all. We spent most of the eenng indoors; the dogs just amused them selves with their bones. ...well Ronja barked at some of the bigger bangs. 


Hyvää Uutta Vuotta 2011!

Happy New Year 2011!