Jee! Eli vähän myöhässä päivitys, mutta tosiaan lauantaina mentiin maaston perus-pimeäkokeeseen, ja päästiin läpi! :)

Tosin suorituksessa oli jonkin verran toivomisen varaa, mutta näillä huimilla syksyn treenimäärillä (metsään päästy 2 kertaa) ei kovin erikoista suoritusta voinut odottaakaan. Kaikki maalimiehet (3 kpl) löytyi puolessa tunnissa, vaikka viimeinen maalimies kyllä haukuttiin ihan viime sekuneilla. (itse olin jo ihan varma että jää viimeinen mies maastoon...) 

Ronja ei jostain syystä ollut ihan oma itsensä; ei irronut normaaliin tapaansa, ja jouduin etsintäsuunnitelmaakin matkan varrella hieman hiomaan, koska alueen haravointi ei sujunutkaan niin nopsaan kuin olin kuvitellut. Ilma oli märkä, ja vähäinen tuuli pyöri metsässä niin omituisesti, etten siitäkään Ronjalle osannut oikein apuja ottaa. Ilmaisut meni mielestäni hyvin, testaaja antoi 1. ja 2. maalimieheltä ilmaisun arvosanaksi 1 (=erinomainen) ja 3. 2(=hyvä) meniköhän sitten pisteitä, koska paikantamisessa kesti(?). Muuten koiran etsintä oli 1-arvoista. (Ohjaaja saikin sitten niitä kakkosia... ) Mutta vaikeuksista huolimatta läpi meni!

Kotona sitten huomasin, että Ronjan vasen korva punoitti, ja jonkin verran "mähnäinen". Olisiko sitten korvatulehdus? Jos, niin en yhtään ihmettele, jos etsintätahti oli tavallista rauhallisempi. Nyt vaan Canofite-tippoja korvaan, ja toivotaan josko selvittäis ilman eläinlääkäriä. (On muuten neidin eka korvatulehdus, jos siitä on kyse)

 

Rasmus sai eilen omat vakuutuksensa voimaan ja käy huomenna hakemassa toisen (Suomen) rokotteensa. Hampaiden vaihtumista ei vielä ole havaittavissa, mutta kovin niitä jo tiiraillaan, josko alkaisi maitohampaat putoilemaan...