Eilen sunnuntaina vuorossa oli koneita, äänekkäitä koneita. Tarkemmin sanottuna totuttelua imuriin ja ruohonleikkuriin. Lisäksi annoin naapureille ihmeteltävää paiskimalla isoa muovitynnyriä pitkin pihaa ja heiluttelemalla suojapressua koira-aitauksessa. Ei vieläkään merkkiä pelosta.

Ai niin, ja lauantai-iltana saatiin vähän ensimakua ilotulituksista! oli Hepokultapäivät, ja juhlistuksiin kuului ilotulitteet, joita sitten mentiin pihalle ihmettelemään. Valoja ei pahemmin näkynyt pilviltä ja puilta, mutta melko vaimeaa pauketta kuului. Kyllä Rasmus katseli paukkujen suuntaan tarkasti, mutta korvat oli terhakkaasti tarkkaavaisina, eikä näyttänyt pelkäävän, koska pisti pihan pentuaitaukseen pitkälle ja haukotteli...

Sunnuntaina kävi lisää kyläilijöitä kun Louhet ja Aaltoset kävivät toivottamassa uuden tulokkaan sukuun. Rasmus sai nauttia useista rapsutuksista ja silityksistä, ja leikittäjiäkin löytyi! Toivottavasti pian päästään tutustumaan myös näiden perheiden karvaisiin, nelijalkaisiin jäseniin.

Tänään maanantaina käytiin Ronjan kanssa eläinlääkärillä tassun vuoksi. Mitään vikaa ei eläinlääkärin vääntämisellä, kääntämisellä ja katsomisella löytynyt. Mutta koska koira ei vaikuttanut kivuliaalta (vaikka kyllä hieman varoi vasenta jalkaansa) eläinlääkäri suositteli vielä levon ja kipulääkkeen jatkamista. Jos se ei vielä tälläkään tule kuntoon, sitten kuvataan... On jalka onneksi jo parempi kuin viikko sitten; toivottavasti tyttö paranee pian!

This weekend Rasmus has seen a lot of new and also noisy: the vacuum cleaner, the lawnmower and also fireworks! He didn't mind any of them, the fireworks made him a bit curious, but because we couldn's see them properly because of the clouds and the trees, he decided to take a nap...Very well-balanced dog, should I say!