Pitkään aikaan ei ole tullut blogia päivitettyä.

Merkittävin ja surullisin asia on ollut yhdestä rakkaimmaista luopuminen. Rumba siirtyi sateenkaari sillalle helmikuun alussa, tasan 10 vuoden iässä. Ikävä on edelleen läsnä, mutta kaipaus kai kertoo suuresta rakkaudesta... Rumba oli suuri koira, jolla oli vielä suurempi sydän.

R.I.P. Rumba 5.2.2000-5.2.2010

 

Rasmus sairastui n. viikko sitten kennelyskään (jota kuulemma on ollut paljon liikkeellä) ja samaan syssyyn sai silmätulehduksenkin. Saatiin eläinlääkäriltä yskänlääkettä, silmävoidetta ja suositus viikon lepoon. Tällä viikolla ei sitten ole treenattukaan. No, levosta en silti tiedä... Kyllä se jaksaa touhuta pienessäkin tilassa, jos sille päälle sattuu Onneksi yskä loppui jo heti eläinlääkärikäynnin jälkeisenä päivänä, eikä yskänlääkettäkään pahemmin tarvittu (Rasmus ei kyseisestä litkusta muutenkaan nauttinut) Ja silmätkin näyttäisivät olevan jo selvästi paremmat. Muutenkin on kyllä ollut hyvinvoivan oloinen koko lyhyen sairauden ajan, ajoittaisia yskänkohtauksia lukuunottamatta.

Ronja on onneksi ollut terveenä, tyttö sai tyytyä eläinlääkärillä perusrokotusten tehostamiseen

 Laitetaan vielä pari kuvaa nuorisosta:

                                                   Ronja                                                                                                                        Rasmus

 ...ja VAUHTIA....