Eilen ja tänään ollaan totutettu Rasmusta mm. seuraaviin asioihin:

- Liikenne: autot, bussit, mopot ja moottoripyörät, pyörät... Rullaluistelijoita tai rullalautailijoita ei valitettavasti nähty, myöskään sauvakävelijöitä ei löydetty. Ehkä viikonloppuna.

- Harjausta ja kynsien leikkuuta vähän lämmitelty (naputeltu kynsiä kynsileikkureilla) ja tehty myös muutamia seisomis-harjoituksia

- Tassujen tutkiminen ja pyyhkiminen

- Lisäksi ollaan tehty pieniä remmilenkkejä lähiympäristössä. Poika osaa kävellä hienosti hihnassa!

Satunnaisesti ollaan myös treenailtu erilaisia alustoja ym. kuten kaivonkansia, lautakasoja, autonrenkaita ym. mitä nyt vastaan on tullutkin.

Niin, ja yksinolo-aikaa on pikkuhiljaa lisätty, nyt pentu on ollut yksin n. tunnin pituisia aikoja. Kiitos Hannalle ja Reiskalle; ihanille pentuvahdeille korvaamattomasta avusta!

 

Ronjan kanssa ei valitettavasti päästy tänään eläinlääkäriin (en päässyt lähtemään töistä), joten maanantaille varattiin uusi aika. Nyt vaan pidetty tyttöä mahdollisimman paljon levossa, ulkoilut on olleet pihalla aitauksessa tai pieniä remmilenkkejä.

Rasmusta ei voi nyt päästää samaan aikaan pihalle Ronjan kanssa, koska vaikka toinen olisi aitauksessa ja toinen ulkopuolella, ne leikkii ja juoksee edestakaisin aidan molemmin puolin.