Eilen koettiin siis ensilumi täällä Turussa. Sain napattua pari kuvaa Rasmuksen ensi kosketuksista lumeen.

 

Tänään postissa saapui odotettu kirje: Rasmuksen export pedigree saapui vihdoin Hollannin kennelliitosta! Nyt saadaan sitten pojan paperit Suomenkin rekisteriin, ja samalla vakuutuspaperit kuntoon! Vielä kun jaksaa vähän paperisotaa täällä Suomen päässä...

Huomenna olisi ohjelmassa Ronjan kanssa maaston pimeäkoe. Valitettavasti ohjaajan terveydentila on ollut vähän niin ja näin (selkävaivaa ja flunssaa ym.) joten huominen kokeeseen osallistuminen on vielä hieman vaakalaudalla. Tämä ilta on mennyt sohvalla vilttien alla pötkötellessä, joten toivotaan että huomenna terveys riittää kokeeseen osallistumiseen (ja tietysti läpi suorittamiseen )

Rasmus kasvaa kohisten, ja ensi viikolla onkin jo toisten rokotusten aika! Tuntuu että pennusta tulee koko ajan isompi, vahvempi ja nopeampi. Ei mene kauaa kun se tulee jo lapsiporteista yli... Niin, ja äänekkäämpikin siitä on tullut: Rasmus ilmoittaa kyllä selvästi kuuluvalla haukulla, ettei ilman häntä saisi lähteä vanhempien koirien kanssa pihalle. Nyt ollaan yritetty olla huomioimatta hänen vastalauseitaan, ja pysytelty pihalla kunnes metelöinti lakkaa. Vielä ei merkittävää muutosta asiassa ole huomattavissa No, onneksi on omakotitalo.

...mut ainakin tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että haukkuilmaisu voisi olla myös Rasmuksen juttu!

"Ei meidän AINA tarvitse vaan juosta ja temmeltää..."

"We don't have to run or play ALL THE TIME..."

_____________________________________________________________________________________________

Today The export Pedigree of Rasmus arrived from Raad van Beheer, Netherlands. Now we can register Rasmus to Finnish Kennelclub!

Yesterday Rasmus get to experience his first snow: He was running out the door happily as always; but he stopped like to a wall when he got to the porch stairs that had turned white! He sniffed them for a couple of seconds and then stormed excited to the yard and started to play with his favourite ball! He didn't seem to mind the cold and wet surface  at all!

It didn't snow very much, and it all had mealted away during the night. But hopefully we'll get more snow later on.