Tänään Niina-sisko perheineen tulivat Rasmusta katsomaan. Rasmus sai ensimmäisen ihka-oman lampaansa (tosin ei elävää), ja siankärsän!  Oi Onnea!

Today my sister and her family came to visit us. They brought Rasmus his very own sheep (toy) and a pig snout. He was so happy!

Koska ilma oli kaunis, olimme pihalla ja pojat olivat tuoneet mukanaan pienen leikkimopon, jolla huristelivat pitkin pihaa. Tämä oli oma toiveeni rullaluistelijoiden ja -lautailijoiden puutteen vuoksi. Eipä Rasmus siitä mitään meinannut, oli vain kiinnostunut moposta.

Pihaleikkien jälkeen otettiin torkut ja sitten suuntasimme Rasmuksen kanssa bussilla kohti keskustaa. Hienosti meni reissu. Kävimme torilla ja Hansakorttelissa, Stocmannin eläinosastolla käytiin tuhlaamassa muutama euro. Nyt nähtiin liikennettä, puluja, rullaportaita, liukuovia ja ihmisiä... ja Rapsuttelijoista ei ollut pulaa! Alkuihmettelyn jälkeen Rasmus kulki hienosti niin torilla kuin Hansassakin, mutta väsymyshän siinä iski, joten palattiin kotiin lepäilemään.

In the afternoon we went downtown by buss. Rasmus had a lot of new experiences: traffic, pidgeons, people... But after the first minutes, he was walking like he goes there everyday. People fell in love with this beautiful puppy, and he got lots of cuddles.

Yritin taas ottaa kuvia Rasmuksen ja Ronjan leikeistä, mutta ei todellakaan ole helppoa kun on kaksi elohopeaa...

I tried to take pictures of Rasmus and ronja playing, but it is quite difficult, because they're so fast!

Tässä pari hauskasta otosta (jotka onnistuin nappaamaan jotenkin tarkennettuina, niin että molemmista erottaa että ne on koiria):

Kuin kaksi marjaa

Illalla ajattelin vielä kokeilla kynsien leikkuuta, ja mitä ihmettä?! : Sain leikata pennulta kaikki kynnet ilmaan minkäälaisia vastalauseita tai ihmettelyjä! Minä kun ajattelin eteneväni nopeasti kun olin vain parina iltana kynsisaksilla kynsia naputellut, mutta kun pentu antoi leikata yhden, toisen ja kolmannen...kohta olin leikannut kaikki kynnet! Eikä pentu edes ihmetellyt tilannetta; leikki leluilla ja söi nameja, joita laitoin sen eteen. Aivan mahtavaa!

Muistan vieläkin millainen vääntö Ronjan kanssa oli kynsien leikkuun suhteen, siltä kun ei saanut leikata niitä sitten millään. Nykyään toimenpide onnistuu kivuttomasti, mutta pitää olla hyvä lahjomaan, ja prinsessa itse kääntää aina katseensa pois kun sakset napsahtaa...