Tänään käytiin taas raunioilla parin viikon tauon jälkeen.

Ronja oli intoa täynnä, kuten aina. Paikalla makuu sujui hyvin, seuraaminen tosin jätti toivomisen varaa. Luoksetuloihin etsinnän aikana olin myös tyytyväinen. Onnistuneesti vielä molemmilla luoksetulo-kerroilla heti uudelleen etsintöihin lähettämisen jälkeen löytyi maalimies! Toivottavasti koiran päässä alkoi vahvistua ajatus että sitä emäntää kannattaa joskus kuunnellakin... ;)

Tänään ei treenattu mitenkään erityisemmin mitään teemaa; ajatuksenani oli kokeilla vähän harvemmin meillä käytössä ollutta aluetta ja treenata samalla ilmaisua (=haukkua). 4 maalimiestä olivat "eksyneet" raunioiden yläpuolella olevaan maastoon (mm. maahan kaivettuihin roskalaatikoihin ja pieneen "hirsimökkiin"). Ronja onnistuneesti bongasi kaikki mm:t ja ilmaisukin pelasi mukavasti. Haukkuja toivoin paketteina: 7, 15, 5, 20+.

Koska kaikki neljä maalimiestä meni sujuvasti, ja koiralla näytti riittävän virtaa otettiin vielä yksi maalimies ainakin meille hieman vaikeammaksi osoittautuneeseen piiloon "homoluolaan" (epäilyttävä nimi tulee piilon kylkeen sprayatusta graffitista). Viimeksi "homoluola" osoittautui haasteelliseksi Ronjalle ilmeisesti savupiippu-ilmiön ja raskaan panssarioven (lue: luukun) vuoksi ...ja taisipa väsymyskin viimeksi hieman vaivata, kun kierrokset halusi nousta... Nyt neiti osasi taitavasti tarkentaa hajun, haukahti pari kertaa ovella paikannettuaan sen (yritti vilkuilla mua päin kuin sanoen: "no avaa jo se ovi, täällä se on!"), mutta koska mitään ei tapahtunut koira tunki itsensä reippaasti sisälle raskaasta luukusta huolimatta ja vielä muutama hyvä haukku maalimiehelle ja sitten huippupalkkaus! Taitava tyttö! :)

Palkkana toimi tänään koiran lihasäilyke+nappulat, ja loppupalkkana tuttuun tapaan lelu. Oli oikein onnistuneet treenit, kiitos hyville maalimiehille!

Ensi viikolla toivottavasti jatketaan, ja silloin mahdollisesti mukana myös pieni "Hurrikaani"

*Enää 5 yötä...* :)