Ronja on toipunut leikkauksesta hyvin. Tikit poistettiin 6 päivää sitten, ja nyt pikku hiljaa saadaan laajentaa liikunta-muotoja remmilenkityksistä. Jee! ...tosin emännän oma kunto ei nyt anna kovin suurelle kuntoilulle periksi, mutta ainakin koira saa jo juosta, voi päästää pihalle telmimään jne. Ja eiköhän me sitten koirapuistoon ja uimaankin kohta uskalleta!

Tällä hetkellä ollaan siis treenitauolla, ja varmaan kesä meneekin pääasiassa kotona toilaillessa. Kotosalla ollaan otettu pääasiassa yhteistreeniä paikalla makuussa, paikalla istumisessa ja pari kertaa kaukokäskyjäkin testattu (joita Rasmukselle en ole juurikaan treenannut); Rasmuskin toimii hienosti, kun Ronja näyttää vieressä mallia! Niin no, yritinhän minä tuolle junnulle jotain temppujakin opettaa, mutta esimerkiksi eilen oli niin kova tekemisen into, että ryömiminen oli ainoa mitä kannatti edes hieman yrittää. Tässä kuvausta meidän eilisistä "treeneistä": Poju pamahti lattiaan rytisten kuullessaan "maahan" ja kun namilla houkuttelin eteenpäin, se suurinpiirtein juoksi etupää maassa peppupystyssä! Kun sitten korjattiin myös takapään maahan, kaveri ruopi keittiön lattiaa tuhatta ja sataa "sammakkoliikkein"... Kiire oli kova. Mutta tajusi idean kyllä jo parilla toistolla. Jatkamme treenejä seuraavaksi kun poju on hieman väsyneemmässä mielentilassa.

Toisaalta harmittavaiseen aikaan tuo treenitaukoilu kun olisi ollut tiedossa jos jonkinlaista mielenkintoista koulutusta, leiriä ja kurssia, mutta jatketaan sitten syksymmällä toivottavasti vielä suuremmalla aktiviteetilla! Ja onpahan tässä aikaa miettiä mitä sitä alkaa seuraavaksi treenailemaan! Erkkariinkin olisi tehnyt mieli Rasmus ilmoittaa, mutta ystävän häät osuvat samalle päivälle, joten tällä hetkellä näyttää siltä että meidän näyttelykäynnit siirtyy ainakin elokuulle.

Treenitauon syynä on siis perheenlisäyksen odotus. Emännän laskettuaika tuli ja meni, nyt vaan odotellaan koska masuasukki päättää siirtyä ulkomaailmaan... Kärsivällisyyttä vaaditaan. Toivotaan että kaikki sujuu mallikkaasti, ja koirulit toivottavat käärön tervetulleeksi taloon. Tähän aiheeseen palataan varmasti myöhemmin.