Tänään pääsimme Rasmuksen kanssa pitkän 3kk treenitauon jälkeen palaamaan koirakoululle. Nyt käydään "tavoitteellinen tottelevaisuus" -vakiryhmässä. Tavoitteena nyt alkuun oppia/vahvistaa tottisliikkeitä ja varmaankin se BH-koe on myös tähtäimessä. ...Sitten joskus.

Tänään treenailtiin sivulletuloja/seuraamista. Me hinkattiin sivulletuloa. Ekalla treenikerralla tietysti oli nähtävissä treenitauon aiheuttamaa sähellystä, kun kierrokset nousi heti kun halliin astuttiin. Ja muutaman kerran poika meinasi sännätä treenikaverin seuraamisia sabotoimaan, mutta tunnin loppuvaiheessa sujui jo hienosti ja toisista koirista huolimatta Rasmus pystyi keskittymään.

Tänään opittiin mm. namikäden "häivytys" yläkautta, jottei poika alkaisi nojailemaan liikaa vasemmalle sivulla ollessaan. Kontaktioli hyvää, ja parani vielä tunnin aikana. Nameina oli kuivattua kananfilettä, lihapullia ja maksan makuisia nameja; kaikki toimivat 

Huomenna onkin sitten Ronjan vuoro; lähdetään maastotreeneihin piiiitkästä aikaa. Saas nähdä osaako tyttö vielä etsintää. Ainakin viikonloppuna kun kiskoin treeniliivin koirapuistoilua varten päälle tytön ilme kirkastui silminnähden. Taisi toivoa pääsevänsä metsään tai raunioille. No huomenna nähdään miten meitin käy!