Maanantaina ei ohjelmaan kuulunut koirarintamalla erityistä touhua.

Ronjan tassu on selvästi parempi, ei enää merkkiä ontumisesta, eikä aristelekaan etutassuaan enää. JEE!!! Ehkäpä yritetään keskiviikkona mennä maastotreeneihin. Tosin aikasemmin suunnittelemaani pimeäkokeeseen meillä ei taida olla asiaa, koska se on jo kuun lopussa, eikä me olla maastossa treenattu puoleen vuoteen... no katsotaan miten menee.

Rasmukselle en jaksanut maanantaina keksiä sen erikoisempaa ohjelmaa, joten päätin ottaa pennun mukaan kauppareissulle: mentiin Citymarketin parkkipaikalle pyörimään. Sattui olemaan hyvä aika; nähtiin erilaisia kuorma-autoja, jotka tulivat lastia noutamaan ja ihmisiäkin ostoskärryineen ym. ym. Ei ihmeellistä reaktiota pennulta mihinkään. Vähän korvat kääntyili äänien suuntaan, ja postiauton hurisevaa lavanosturia (tai mikä se nyt on?) piti jäädä seuraamaan vierestä. Poika osasi seurata kauniisti hihnassa kaiken hälinänkin keskellä, ja muutenkin pentu odotti kauniisti autossa koko kauppareissun ajan.

Illalla keittelin koirille munuaisesta namipaloja, otin muutamia naksutteluja Rasselle, ja muuten vaan leikittiin. Yritin myös ottaa vielä seisotuskuvia, mutta niitä en kyllä itsekseni tästä ikiliikkujasta saa; täytyy pyytää kaveri apuun.

Vielä pari kuvaa, joista hyvin näkee eron Rasmuksen/Ronjan ja Rasmuksen/Rumban leikkien erosta :