Tänään kävimme Rasmuksen kanssa eläinlääkärin tarkastuksessa. Eläinlääkäri totesi seuraavaa:

Yleiskunto: normaali

iha ja karvapeite: normaalit

Silmät: normaalit

Korvat: normaalit

Hampaat, purenta, suu: normaalit

Limakalvot: normaalit

Verenkierto ja sydän: (auskultaatio) normaalit

Lihaksisto ja luusto: normaalit

Suku- ja virtsaelimistö: normaali, molemmat kivekset tunnettavissa

Napa: napatyrää ei todettavissa

Eli toivottu "tuomio" tuli!

Painoa pojulla oli huikeat 4kg.

Automatka eläinlääkäriin meni...no, äänekkäästi ainakin. Menomatkan ajan poika esitti kuuluvaa vastalausetta kantokassissa matkustamisesta, mutta takaisin tullessa onneksi nukahti. Täytyy vielä harjoitella tuota autossa oloa.

Tänään Rasmus ja Ronja ovat todella "löytäneet" toisensa; meno on ollut todella villiä ja vauhdikasta. Juoksivat ympäri taloa riehuen ja leikkien. Hienoa että tulevat hyvin juttuun, mutta pakko oli tilannetta rauhoittaa eristämällä ne toisistaan kun meno alkoi olla ihan päätöntä koheltamista... Rasmus on vielä niin pienikin.

Ronja alkoi tänään päivälenkin loppupuolella oudosti ontumaan vasenta etujalkaansa. Tassussa ei kuitenkaan ollut mitään näkyvää. Eläinlääkärin kanssa sovittiin että koitetaan ensin tulehduskipulääkkeellä, mikäli vaiva ei korjaannu, mennään kuvauttamaan jalka. Toivottavasti siinä ei ole mitään vakavampaa. ...no, eihän se ainakaan pennun kanssa leikkimistä estänyt!

_______________________________________________________________________________________________

Today we visited our vet with Rasmus. His weight was 4kg, and the vet checked his skin, fur, eyes, ears, theeth and mouth, they were all normal, and so were his heart, muculature, bones and genitals too. Just as we expected!

The vet said everything was ok, and we got some advice for deworming and vaccinations.

The puppy was brisk at the vet, although he was a bit tired. He whined on the way to the vet, but on the way back he slept quietly.

Rasmus and Ronja have started to play together, and they seem to be the best of friends! It's good to see their getting along, but I need to watch them because they seem to go a little bit bonkers around each other... Funny little dogs!