Eilen Rasmus sai hieman ensimakua pelastuskoiratoiminnasta, tosin vain yhdistyksen kokouksesta, mutta onhan se hyvä tutustua tuleviin maalimiehiinkin.

Lisäksi käytiin eilen hieman sukulaisissa, ja sielläkin pentu oli oma reipas itsensä. Paikat tutkittiin reippaasti, ja kaikkien kanssa kaverustuttiin nopeasti, mutta kyllä niitä riiviön piirteitäkin oli hieman huomattavissa; mummulassa meinasi kukat saada kyytiä...

Automatkatkin sujui nyt moitteettomasti, kun tajusin että aiempi protestointi ei liittynyt autoiluun vaan juurikin siihen kantolaukkuun. Kun pennun laittoi häkissä takapenkille, se oli autossa tosi nätisti ja nukkui.

Tänään käytiin tutustumassa rappukäytävään ja hissiin Lauran ja Jussin luona. No, eipä siinä sen ihmeempiä tutustumisia tarvittu: Pentu paineli käytävillä ja hissiinkin kuin ne kuuluisi jokapäiväisiin rutiineihin. Hissikin oli melkoisen äänekäs jo näin hissimatkustukseen kokeneen ihmisen korvaan, mutta eipä Rasmus pitänyt sitä juuri minään.

Jussin ja Lauran talon pihalla nähtiin myös ensimmäistä kertaa ohiajavia busseja, jopa 3 kappaletta! Kyllä pentu niitä kääntyi katsomaan ja vähän korvat värähti kun viimeinen bussi päästi kohdalla sihauksen. Mutta hienosti suhtautui kaikkeen uuteen.

Harmi että blogiin ei voi suoraan liittää äänitallennetta. On meinaan melkoisen huvittavan kuuloista pärinää keittiössä, kun Rasmus "tappaa" keraamista ruokakuppia... Osaa se olla hurjakin

Täytyy yrittää ryhdistäytyä videotallenteissa!

 

Ronjan tassu näytti olevan jo parempi. Tyttö liikkuu normaalisti portaissa ja sohvallekin hyppää ilman mitään epäröintejä tms., mutta rasitus näyttäisi lisäävän tassun arastelua. Nyt illalla näyttää taas vähän onnahtavan vasenta etujalkaansa Oliskohan rasituksesta tullutkin? Yritetään pitää vielä koiraa levossa; taidan huomenna soitella eläinlääkärille.